Mariëlle (Notarisklerk)

Sandra is een zeer ervaren Notarisklerk met bijna dertig jaar ervaring in het notariaat. Ze is haar carrière begonnen als notarieel secretaresse en heeft daarna verschillende opleidingen gevolgd waardoor ze nu al bijna twintig jaar ervaring heeft als Notarisklerk. Ze is gespecialiseerd in het Onroerend Goed. Ze houdt zich dagelijks bezig met het voorbereiden en beheren van dossiers. Ze maakt zelfstandig aktes op, zoals hypotheekaktes en leveringsaktes. Daarnaast onderhoudt ze het contact met cliënten en derden en is ze een centraal aanspreekpunt voor het kantoor. Ook vindt ze het ontzettend leuk om zich bezig te houden met modelbeheer. Sandra is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarisklerk Onroerend Goed. Daarnaast staat zij ook open voor Ondernemingsrecht. Een middelgroot of klein kantoor is waar haar voorkeur ligt. Ze vindt het belangrijk dat er een informele, open sfeer heerst en dat collega's persoonlijk betrokken zijn.

Sandra is een hardwerkende, secure en sociale vrouw. Ze vindt het dan ook ontzettend fijn om al haar kennis te delen met haar collega's en zo iedereen vooruit te helpen. Ze komt ook over als een spontane, lieve en collegiale dame. In haar vrije tijd zingt ze graag met haar koor, vindt ze het heerlijk om te lezen, te wandelen en met haar partner of vriendinnen op pad te gaan.

Sandra heeft een opzegtermijn van één tot twee maanden en is beschikbaar voor 36 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. 

 

Functie

Notarisklerk

Leeftijd

50

Woonplaats

Schijndel

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office